Babysalmesang

Så er babysalmesang kommet til Ølsted kirke, hvor kirkesanger Maria Schou Petersen står for undervisningen.

Hvad laver man så til babysalmesang, babyen kan jo ikke synge? Nej, man allerede fra 6. graviditetsmåned ved man, at babyen kan høre, hvad der sker på den ”anden side ”. Det er vigtigt at synge for sit barn, for når man synger, giver man sit barn opmærksomhed og nærvær, hvilet er grundstenen til et godt selvværd.

Der er mange studier, der efterhånden har påvist, at musik har stor betydning for udvikling hos børn, og et barn ”synger”, danser og laver fagter før det kan tale. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt du har et stort sangtalent, for dit barn synes, du har den smukkeste stemme og det er mit job at gøre både forældre og børn fortrolige med de sange, vi synger, så de også kan bruges derhjemme.

Til babysalmesang hos mig synger vi ikke kun, men vi bruger også små øvelser som stimulerer hele den motoriske udvikling, blandt andet babyens fin- og grovmotorik, balancesansen og høresansen.

Vi synger salmer og kendte børnesange, blæser sæbebobler, får gyngetur i tæpper og meget mere, så kom og vær med torsdage kl. 9.30 og en times tid frem. Bagefter hygger vi over en kop the eller kaffe inklusivt lidt brød, og det er gratis at deltage.