Sommeren er over os alle

Trods det lader lidt tilbage med sommervejret, er de fleste i gang med deres sommerferie. Dette gælder også vores kirkekontorer i Ølsted og Kregme. Der er i den forbindelse lukket på Ølsted kirkekontor i ugerne 29 og 30, og al henvendelse kan ske til Kregme kirkekontor på 71990240, eller på mail kregme.sogn@km.dk. I ugerne 31 og 32 er Kregme Kirkekontor lukket for personlig henvendelse, men telefoner er åbne som sædvanligt.

Velkommen tilbage. Nu kan vi endelig mødes igen

Vi i Kregme og Ølsted kirker glæder os over at kunne byde jer inden for igen - både i vores kirker og på vores kontorer, der er åbne som sædvanligt.

Vi holder afstand og passer på hinanden - og sørger for, at alle retningslinjer og restriktioner overholdes, så vi kan være trygge ved at mødes i vores kirker.

I Kregme kirke må der højst være 28 deltagere til de forskellige handlinger og i Ølsted kirke 26 deltagere. Gudstjenesterne vil indtil videre være uden altergang.

Indskrivning af konfirmander kan ske nu

Nu er der lukket op for indskrivning af unge i Kregme og Ølsted til konfirmationen i 2021. Normalt holdes der i juni måned informationsmøder om indskrivning af de nye konfirmander i de to kirker. Det er altid en hyggelig aften, hvor de kommende konfirmander måske for første gang møder deres præst og hvor der er information om konfirmationsforberedelsen.

På grund af corona-situationen er forholdene anderledes i år. Indskrivningen vil ske digitalt med nem-id og man kan bruge linket her under.

Tilmeld her

Hvis man hellere vil bruge mail kan man skrive til Allan Kongsted på alkc@km.dk (med oplysning om barnets fulde navn, kommende skoleklasse, mailadresse (hjem) og tlf. (hjem og elev) samt ønske om i hvilken kirke, der ønskes konfirmation). Ved spørgsmål kan kirkekontoret også kontaktes pr. mail alkc@km.dk eller tlf. 71990240 (1).

Konfirmationsforberedelse her i kirkerne er for de børn, der bor i enten Ølsted eller Kregme sogne og som begynder i 8. klasse til august 2020.Når undervisningen er godt i gang, vil præsterne indbyde til en forældreaften.

Dette års konfirmationer er udskudt til september og derfor begynder konfirmationsforberedelsen for de nye hold først derefter. I vil modtage nærmere besked i det nye skoleår.

Det kommende års konfirmationer vil blive holdt i Kregme Kirke Bededag d. 30. april 2021 og i Ølsted Kirke Kristi Himmelfartsdag d. 13. maj 2021.

Nye datoer for konfirmationer i Kregme og Ølsted i 2020

De planlagte konfirmationer i Kregme Kirke den 8. maj og i Ølsted Kirke den 21. maj 2020 er aflyst. De forsøges i stedet holdt i eftersommeren og er planlagt til Kregme Kirke den 5. september 2020 kl. 10.30 og kl. 12.30 og i Ølsted Kirke den 12. september 2020 kl. 11.00 og kl. 13.00.

Der bliver sendt besked ud om disse ændringer direkte til konfirmanderne og deres familier.

Hvis du bor i Ølsted eller Kregme sogne, kan du gratis benytte kirkebilen til gudstjenester og arrangementer i kirkerne, Rytterskolen eller Konfirmandstuen. Ring til Taxa Nord på tlf. 48 48 48 48 og oplys konto nr. 88332.